Vertrouwenspersoon

Overal waar mensen samen zijn, kunnen er problemen ontstaan. Een vertrouwenspersoon verlaagt de drempel voor het aankaarten van problemen, waarmee escalaties vaker voorkomen kunnen worden.  Op school, op kantoor, in de zorg, in de hulpverlening, bij vrijwilligerswerk en in de sport.

Een Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen is er voor mensen binnen organisaties die ongewenst gedrag ervaren zoals pesten, discriminatie, agressie, geweld, seksuele intimidatie, ongewenste intimiteiten. Een Vertrouwenspersoon Integriteit is er voor mensen binnen organisaties die een vermoeden hebben van onregelmatigheden, integriteitsincidenten of misstanden binnen de organisatie. 

Mogelijkheden
Als Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit werk ik zelfstandig en onafhankelijk. Met een diversiteit aan taken zoals het opvangen, meedenken, begeleiden, eventueel doorverwijzen, signaleren, adviseren, sparren en voorlichten.
Bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) ben ik geregistreerd als register vertrouwenspersoon.

Tarieven
Starttraject/basis (contract, beleid, profilering): € 375,- excl. 21% btw.
Inzet op aanvraag: uurtarief € 110,- excl. 21% btw.

Contact
Voor informatie, vragen of voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek om kennis te maken kun je het contactformulier invullen, bellen of mailen. Mobiel: 06 10677592 / mail: ivdwesteringh@gmail.com