Slapen

Je slaapt slecht en wordt niet uitgerust wakker. Je ervaart slaapproblemen. Hierin ben je niet alleen. Veel mensen zijn niet tevreden over hun slaapkwaliteit. Ze maken zich zorgen over hun slaap en ze voelen zich regelmatig overdag moe en slaperig. 

Slapen is een basisbehoefte die noodzakelijk is voor het gezond functioneren van de hersenen. Slaapproblemen kunnen op korte termijn leiden tot concentratie- en geheugenproblemen. Op langere termijn vergroten slaapproblemen het risico op angsten en depressies. Tijdens het slapen werkt je lichaam aan groei en herstel. Beter slapen heeft een positieve invloed op de werking van je geheugen, je concentratie en voor het verwerken van emoties. 

Mogelijkheden
Als gecertificeerd slaapcoach ga ik samen met je aan de slag met als doel dat je na het volgen van de training minder last hebt van slaapproblemen en je de gevolgen van een “mindere nacht” beter kunt opvangen. In een aantal afspraken krijg je meer kennis over slaap, leer je over de invloed van slapen op je functioneren, krijg je inzicht in je eigen ritme en ervaar je met behulp van technieken hoe je weer regie krijgt over je eigen patronen.

Tarief
Een kennismakingsgesprek is gratis. Verdere afspraken zijn € 90,00 per uur.

Contact
Voor informatie, vragen of voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je het contactformulier invullen, mailen of bellen.