ReAttach

Lukt het je onvoldoende om veerkrachtig te zijn, effectief met gedachten, gevoelens en ervaringen om te gaan? Voelt je hoofd vol, chaotisch? 
ReAttach is een snelwerkende methode die geschikt is voor veel mensen en veel situaties. Het is onder andere in te zetten bij angst en onzekerheid, sombere klachten, piekeren, burn-out en trauma’s. ReAttach is een meerwaarde voor iedereen die meer balans en veerkracht wil ervaren en persoonlijk wil groeien, door op een goede manier om te gaan met onaangename gedachten, gevoelens en ervaringen.

Mogelijkheden
ReAttach is een effectieve, milde techniek waarbij je niet hoeft te praten en het niet nodig is om ingrijpende gebeurtenissen opnieuw te beleven. ReAttach is gericht op een optimale prikkelverwerking, verlaging van dreiging, stress- en emotieregulatie, acceptatie en eigen effectiviteit. Disfunctionele denkpatronen die een negatieve invloed hebben op je dagelijks functioneren, worden bijgesteld door beter passende patronen. Er ontstaat meer rust, inzicht, overzicht, balans en veerkracht doordat informatie beter geplaatst kan worden. Nieuwe vaardigheden worden aangeleerd en geautomatiseerd.

Werkwijze
Je hoeft niet te praten over wat je hebt meegemaakt, waar je last van hebt, wat je wilt veranderen of wilt verwerken. Bij ReAttach heb je je ogen gesloten en wordt er gewerkt met lichte ritmische aanraking op je handen, stemgebruik en denkopdrachten. Een sessie ReAttach is over het algemeen ontspannend en duurt circa 20 minuten. Gemiddeld zijn er vijf sessies nodig verspreid over 3 maanden.

Dit is een globale uitleg van de mogelijkheden en werkwijze. Meer informatie is te vinden op de site van https://reattachacademy.com/over-reattach/

Tarief
Een kennismakingsgesprek is gratis. Verdere afspraken zijn € 90,00 per uur.

Contact
Voor informatie, vragen of voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek om kennis te maken kun je het contactformulier invullen, bellen of mailen. Mobiel: 06 10677592 / mail: ivdwesteringh@gmail.com.