Vergoeding

Aanvullende verzekering
Meerdere zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering en niet vanuit de basisverzekering.  Voor vergoedingen van psychosociale zorg zie www.de-nfg.nl/vergoedingen.  Mijn consulten worden vergoed als alternatieve zorg.
De vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering je hebt. Als je zeker wilt weten of de consulten gedeeltelijk vergoed worden, dan kun je hiervoor je polis raadplegen onder alternatieve zorg en/of je verzekering bellen.

Persoonsgebonden budget (PGB)
Mijn ondersteuning kan ook vanuit het PGB betaald worden. We sluiten dan samen een zorgovereenkomst af. Dit is een contract waarin gemaakte afspraken staan. Overeenkomsten zijn te downloaden via de  sociale zorgverzekeringsbank (SVB). Als je eerst wilt kijken of de samenwerking bevalt dan kan er een proeftijd worden afgesproken.

Werkgever
In het kader van preventieve gezondheidsoplossingen om verzuim te voorkomen en gezondheidsoplossingen om zieke medewerkers weer te laten reïntegreren, kan de werkgever ervoor kiezen om begeleidingstrajecten te bekostigen voor hun werknemers. Je kunt hierover navraag doen bij je werkgever.

Basisverzekering
Mijn ondersteuning worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit nadeel heeft wel als voordeel dat er geen beroep wordt gedaan op je jaarlijkse eigen risico dat in 2022 € 385 bedraagt.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier, per mail of telefonisch.