Ademhaling

Een goede ademhaling is van veel grotere invloed op je welbevinden dan dat je misschien zou denken. Omdat je de meeste tijd onbewust ademt, heb je vaak niet in de gaten hoe het met je ademhaling is gesteld.

In situaties van angst, spanning en stress verandert de ademhaling vaak zonder dat je het zelf beseft. Je gaat sneller en oppervlakkiger ademhalen. Een verstoorde ademhaling kan allerlei nare klachten geven zoals hyperventilatie. Hyperventilatie is goed te behandelen met ademhalingstherapie. Ook mensen met andere spannings- of stressklachten zoals spanningshoofdpijn, spierspanning, vermoeidheid en vage klachten waar geen oorzaak voor is gevonden, kunnen baat hebben bij ademhalingstechnieken.

Mogelijkheden
Een juiste ademhaling is belangrijk voor een balans in lichaam en geest. Je gaat ademhalingstechnieken leren die je altijd en overal kunt toepassen. Omdat een verstoorde ademhaling vaak door stress ontstaat, is het belangrijk om hier ook aandacht voor te hebben. Naast het aanleren van ademhalingstechnieken kunnen we jouw mogelijke (stress)factoren onderzoeken.

Tarief
Een kennismakingsgesprek is gratis. Verdere afspraken zijn € 90,00 per uur.

Contact
Voor informatie, vragen of voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je het contactformulier invullen, mailen of bellen.