Ademhaling

Een goede ademhaling is van veel grotere invloed op je welbevinden dan de meeste mensen denken. De meeste tijd adem je onbewust. Daarom heb je het vaak ook niet in de gaten dat je ademhaling misschien sneller, dieper, of oppervlakkiger is. Als je gespannen bent dan ga je vanzelf korter en minder diep ademen.

Een verstoorde ademhaling kan allerlei nare klachten geven zoals b.v. hyperventilatie. Hyperventilatie is goed te behandelen met ademhalingstherapie. Ook mensen met andere spannings- of stressklachten zoals spanningshoofdpijn, spierspanning, vermoeidheid en vage klachten waar geen oorzaak voor is gevonden, kunnen baat hebben bij ademhalingstechnieken.

Mogelijkheden
Een juiste ademhaling is belangrijk voor een balans in lichaam en geest. Je gaat ademhalingstechnieken leren die je altijd en overal kunt toepassen. Omdat een verstoorde ademhaling vaak door stress ontstaat, is het belangrijk om hier ook aandacht voor te hebben. Naast het aanleren van ademhalingstechnieken kunnen we jouw mogelijke (stress)factoren onderzoeken.

Tarief
Een kennismakingsgesprek is gratis. Verdere afspraken zijn € 82,50 per uur.

Contact
Voor informatie, vragen of voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je het contactformulier invullen, mailen of bellen.